marți, 6 aprilie 2010

Balsam de corp pentru fermitate Indra

Balsam de corp pentru fermitate Indra

Balsam de corp pentru fermitate Indra

Beneficii:Balsamul de corp ingrijeste intensiv pielea, combatand cu succes celulita inca de la primele aplicari.
Alte efecte:Contine un amestec bogat de vitamina E si uleiuri vegetale precum uleiul de trandafir salbatic, uleiul de jojoba si uleiul de masline. Sistemul special Aqua Balance 24 ajuta la pastrarea nivelului optim de hidratare al pielii, facand-o catifelata si placuta la atingere. Coenzima Q10 imbunatateste fermitatea si incetineste procesul de imbatranire. Emulgatorul natural pe baza de lapte asigura pielii un complex de proteine valoroase. Parfumul sau este placut si revigorant.
Mod de utilizare:Se aplica zilnic pe pielea curata si se maseaza usor pana este absorbit in totalitate.
Asteptari:Ingrijirea zilnica confera pielii suplete si fermitate. Balsamul este usor absorbit de piele, fara a lasa un strat de grasime pe suprafata acesteia. Incanta simturile printr-o mireasma placuta.
Ingrediente:Apa, trigliceride caprilic/caprice, ulei din samburi de struguri, glicerina, alcool cetearyl, ulei de jojoba, ulei vegetal din macese, ulei de masline, gliceril- stearat, citrat de sodiu, proteine din lapte hidrolizate, unt din arbore de Shea, guar- gum, vitamina E, parfum, limonele, citrat de gliceride hidrogenate din palmier, guma de xanthan, coenzima Q10, acid citric, fenoxietanol, alcool de benzil, sorbat de potasiu.
Sfaturi si precautii:Balsamul este potrivit oricarui tip de piele. Pentru rezultate accentuate se recomanda aplicarea balsamului dupa ce in prealabil s-a efectuat un gomaj al pielii.

Cod produs: 465
Greutate neta: 200 ml
Greutate bruta: 230.00 grame

Pret client BIO: 19,99 RON

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu