Ceai pentru colita si enterocolite
- 2 parti – flori de musetel;
- 1 parte – frunze de roinita
- 2 parti – sunatoare
- 0,5 parti – capsule de mac
- 2,5 parti – flori de coada soricelului;
- 0,5 parti – frunze de izma
- 1 parte – talpa gastei
- 0,5- parti fenicul .
Se intrebuinteaza in colitele si enterocolitele acute si cronice insotite sau de fermentatie.
Intr-un vas de aproximativ 250g se pun 1-2 lingurite din amestecul de plante, peste care se toarna 2000 g apa in clocot; se acopera vasul si se lasa 10-15 minute dupa care se strecoara si se indulceste dupa gust.
Se beau 2-3 ceaiuri caldute pe zi, cate unul dupa mesele principale.
duminică, 4 aprilie 2010
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu