marți, 6 aprilie 2010

Crema de ochi pentru fermitate Indra

Crema de ochi pentru fermitate Indra

Crema de ochi pentru fermitate Indra

Beneficii:Atenueaza liniile fine din jurul ochilor chiar de la primele aplicari.
Alte efecte:Crema de zi cu coenzima Q10 si ulei de trandafir salbatic ingrijeste delicat pielea sensibila din jurul ochilor, imbunatatind rezistenta acestei zone la actiunea factorilor daunatori din mediul extern. Pielea devine mai neteda si catifelata, alungand totodata semnele de oboseala. Complexul format din vitamina E, unt din frunzele arborelui de Shea, silur si aloe vera ofera pielii o ingrijire atenta. Sistemul special Aqua Balance 24 ajuta la pastrarea continutului de umiditate, si confera pielii din jurul ochilor un aspect relaxat. Emulgatorul natural pe baza de lapte asigura pielea cu proteine valoroase.
Mod de utilizare:Se aplica pe pielea curata din jurul ochilor si se tamponeaza usor cu degetele.
Asteptari:Crema regeneratoare, antirid este usor absorbita de piele, fara a lasa un strat de grasime pe suprafata acesteia.
Ingrediente:Apa, glucozida de sodiu, saruri interne ale hidroxizilor derivati N-acilici de cocos de 3-amino-N-(carboximetil)-N,N-dimetil-1-propanaminium, betaina, glicerina guma de xanthan, parfum, gliceril oleat, ulei de catina alba,ulei de sambure de maces,agent tensioactiv, parfum, ,benzil benzomat, citromelol, geraniol, linolool, acid citric, benzonat de sodiu.
Sfaturi si precautii:Pentru a evita adancirea ridurilor din jurul ochilor este bine ca la orice expunere la soare sa se poarte ochelari cu filtru UV, care sa permita protejarea coltului extern al ochiului.

Cod produs: 455
Greutate neta: 15 ml
Greutate bruta: 30.00 grame

Pret client BIO: 19,99 RON

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu