marți, 6 aprilie 2010

Balsam pentru par Indra

Balsam pentru par Indra

Balsam pentru par Indra

Beneficii: Balsamul ofera ingrijire suplimentara si stralucire pentru parul deteriorat.
Alte efecte: Folositi balsamul de par cu Aloe Vera si ulei de trandafir salbatic pentru completarea ingrijirii parului si pentru ca parul dumneavoastra sa arate frumos si matasos. Aloe Vera si sistemul special Aqua Balance 24 ingrijesc parul deteriorat, conferindu-i suplete si stralucire. Parul se piaptana mai usor, fiind totodata mai catifelat la atingere. Bucurati-va de senzatia placuta, parfumul aromat de trandafir si rasfatati-va parul cu o stralucire naturala si cu un aspect sanatos.
Mod de utilizare: Balsamul se aplica uniform pe parul umed dupa spalare, se maseaza pe toata suprafata, se lasa scurt sa actioneze, dupa care se clateste bine. Indicat pentru orice tip de par.
Asteptari: Dupa aplicarea balsamului, parul devine moale si usor de pieptanat. In plus, balsamul confera un luciu sanatos si mai multa miscare parului tern.
Ingrediente: Apa, alcooli C16-18, glicerina, stereat gliceril citrat , suc extras prin presare din frunze de aloe, 2-hidroxietil celuloza, extract din samburi de macese, cloruri de silicon si siloxani, dinatilici, 3-[2-hidroxi-3-propoxi] propilici de amidon, betaina, clorura de 2-hidroxi-3-propileter de guma de guar, saruri de sodiu ale esterilor micsti cetilici si stearilici ai acidului sulfuric,parfum,acid citric, 3,4-dihidro-2,5,7,8-tetrametil-2-(4,8,12-trimetiltridecil)-2H-benzopirat-6-OL,benzonat de benzil, citronelol, (2E)-3,7-dimetil-2,6-octadien-1-ol, 3,7-dimetil-1,6-octadien-3-ol, fenoxietanol, alcool benzilic, sorbat de potasiu.
Sfaturi si precautii: Dupa samponare parul se clateste bine, se "stoarce". Abia apoi se aplica balsam dinspre frunte spre ceafa. Pentru stralucire, ultimul jet de clatire va fi cu apa rece.

Cod produs: 472
Greutate neta: 200 ml
Greutate bruta: 226.00 grame

Pret client BIO: 18,99 RON

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu