marți, 6 aprilie 2010

Sampon pentru par deteriorat Indra

Sampon pentru par deteriorat Indra

Sampon pentru par deteriorat Indra

Beneficii: Ingrijeste parul deteriorat de la varf si pana la radacina.
Alte efecte: Combinatia pretioasa de levantica si Aloe Vera, ofera ingrijire speciala parului lipsit de viata, in timp ce uleiul de catina alba protejeaza parul de actiunea factorilor externi. Hraneste in profunzime structura firului de par, acesta devenind mai usor de pieptanat, mai moale si mai sanatos.
Mod de utilizare: Samponul se aplica uniform pe parul umed, se maseaza pe toata suprafata, dupa care se clateste bine.
Asteptari: Potoleste firele rebele de par si hraneste varfurile despicate, pentru a obtine un par frumos, matasos. Parfum subtil, placut.
Ingrediente: Apa, glucozida de sodiu, saruri interne ale hidroxizilor derivati N-acilici de cocos de 3-amino-N-(carboximetil)-N,N-dimetil-1-propanaminium, betaina, glicerina, guma de xanthan, parfum, gliceril oleat, ulei de catina alba,ulei de sambure de maces,agent tensioactiv, parfum, acid citric din ulei de portocale,benzil benzomat, citromelol, geraniol, linolool, acid citric, benzonat de sodiu.
Sfaturi si precautii: Pe langa folosirea samponului special creat pentru ingrijirea parului deteriorat se recomanda taierea varfurilor despicate cel putin o data la trei luni.

Cod produs: 471
Greutate neta: 200 ml
Greutate bruta: 234.00 grame

Pret client BIO: 17,99 RON

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu