marți, 6 aprilie 2010

Sampon pentru volum Indra

Sampon pentru volum Indra

Sampon pentru volum Indra

Beneficii:Confera parului subtire volum si putere pana in varfuri.
Alte efecte:Samponul pentru volum cu ulei de portocale si ghimbir a fost conceput special pentru parul subtire si lipsit de consistenta. Aroma exotica a ghimbirului are rolul de a a stimula creterea parului, de a elimina matreata si de a stimula circulatia scalpului. Lipidele hranitoare si sistemul special Aqua Balance 24 ingrijesc parul pana la varfuri. Nu contine parfum si coloranti sintetici.
Mod de utilizare:Samponul se aplica uniform pe parul umed, se maseaza pe toata suprafata, dupa care se clateste bine.
Asteptari:Samponarea confera o senzatie placuta, oferita de parfumul proaspat de fructe. Samponul confera volum si tinuta parului.
Ingrediente:Apa, glucozida de sodiu, saruri interne ale hidroxizilor derivati N-acilici de cocos de 3-amino-N-(carboximetil)-N,N-dimetil-1-propanaminium, betaina, glicerina,guma de xanthan, parfum, gliceril oleat, ulei de catina alba,ulei de sambure de maces,agent tensioactiv, parfum, acid citric din ulei de portocale,benzil benzomat, citromelol, geraniol, linolool, acid citric, benzonat de sodiu.
Sfaturi si precautii:Pentru un plus de volum este recomandat sa se evite aplicarea balsamului pe radacini sau pieptanarea parului cand acesta este inca ud. De asemenea o tunsoare in scari avantajeaza persoanele care isi doresc mai mult volum.

Cod produs: 470
Greutate neta: 200 ml
Greutate bruta: 234.00 grame

Pret client BIO: 17,99 RON

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu