marți, 6 aprilie 2010

Sampon pentru stralucire Indra

Sampon pentru stralucire Indra

Sampon pentru stralucire Indra

Beneficii: Ingrijeste parul uscat facandu-l matasos si conferindu-i stralucire.
Alte efecte: Samponul pentru stralucire cu ulei de trandafir salbatic si lipide hranitoare a fost conceput special pentru parul uscat si fara luciu. Uleiuri vegetale de calitate ingrijesc parul, facandu-l matasos si mentin balanta de umiditate naturala a parului in cazul utilizarii frecvente. Bucurati-va de senzatia placuta, parfumul deosebit de trandafiri si rasfatati-va parul cu o stralucire naturala si cu un aspect sanatos.
Mod de utilizare:Samponul pentru stralucire Indra se aplica uniform pe parul umed, se maseaza pe toata suprafata, dupa care se clateste bine.
Asteptari:Samponul hraneste firul de par inca din timpul samponarii. Extractul de maces bogat in vitamine fortifica structura firului de par, conferindu-i vitalitate si stralucire. Parul ramane fin si usor de pieptanat.
Ingrediente:Apa, glucozida de sodiu, saruri interne ale hidroxizilor derivati N-acilici de cocos de 3-amino-N-(carboximetil)-N,N-dimetil-1-propanaminium, betaina, glicerina, guma de xanthan, parfum, gliceril oleat, ulei de catina alba,ulei de sambure de maces,agent tensioactiv, parfum, benzil benzomat, citromelol, geraniol, linolool, acid citric, benzonat de sodiu.
Sfaturi si precautii:Limpezirea parului cu apa rece are efecte benefice pentru par, ajutand la regenerarea firelor deteriorate si la obtinerea unui plus de stralucire.

Cod produs: 469
Greutate neta: 200 ml
Greutate bruta: 234.00 grame

Pret client BIO: 17,99 RON

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu