marți, 6 aprilie 2010

Crema de zi pentru fermitate Indra

Crema de zi pentru fermitate Indra

Crema de zi pentru fermitate Indra

Beneficii:Crema antirid cu coenzima Q10 si ulei de trandafir salbatic catifeleaza pielea, conferindu-i un aspect natural si ingrijit.
Alte efecte:Complexul format din vitamina E, unt din frunzele arborelui de Shea, silur si aloe vera ofera pielii o ingrijire speciala. Vitamina E actioneaza pozitiv asupra circulatiei sanguine periferice si a regenerarii pielii, in timp ce extractul de aloe vera contribuie la obtinerea unui ten catifelat. Sistemul Aqua Balance 24 mentine gradul optim de hidratare si confera pielii un aspect relaxat. Coenzima Q10 imbunatateste fermitatea pielii si actioneaza ca un scut impotriva factorilor externi. Emulgatorul natural pe baza de lapte asigura pielii un complex de proteine valoroase.
Mod de utilizare:Se aplica zilnic, pe pielea curata.
Asteptari:Crema este usor absorbita in piele, fara a lasa un strat de grasime pe suprafata acesteia. Pielea ramane hidratata, isi recapata elasticitatea si aspectul natural. Crema lasa note parfumate subtile.
Ingrediente:Apa, glicerina, gel din aloe vera, alcool cetearyl, trigliceride caprilic/caprice, gliceril - stearat, ulei din boabe de macese, unt din arbore de Shea, ulei de masline, ulei de masline nesaponificabil, ulei de jojoba, ulei din samburi de struguri, citrat de sodiu, ulei din Persea Gratissima nesaponificabil, extract din euphrasia officinalis, proteine din lapte hidrolizate, acid stearic, acid palmitic, vitamina E, guar gum, parfum, limonele, citrat de gliceride hidrogenate din palmier, guma de xanthan, hialuronat de sodiu, coenzima Q10, fenoxietanol, alcool de benzil, sorbat de potasiu.
Sfaturi si precautii:Potrivita oricarui tip de piele .Pentru rezultate accentuate se recomanda aplicarea cremei dupa ce in prealabil s-a efectuat un peeling.

Cod produs: 497
Greutate neta: 50 ml
Greutate bruta: 85.00 grame

Pret de baza: 39,99 RON
Reducere: -35%
Pret client BIO: 25,99 RON

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu