marți, 6 aprilie 2010

Sapun lichid emolient Indra

Sapun lichid emolient Indra

Sapun lichid emolient Indra

Beneficii:Curata delicat pielea uscata si sensibila a mainilor.
Alte efecte:Acest sapun emolient cu ulei de portocale si ghimbir curata pielea uscata si sensibila intr-un mod natural, ingrjind-o intensiv, fara a usca. De la prima spalare pielea devine neteda si catifelata. Sapunul ofera un parfum placut si proaspat de portocale si ingrijire naturala si frumusete, zi de zi. Nu contine parfum sau coloranti sintetici si este potrivit pentru fiecare tip de piele. Compatibilitatea cu pielea este confirmata dermatologic.
Mod de utilizare:Sapunul lichid se aplica pe palme, uniform, dupa care se maseaza delicat si se clateste cu apa calduta.
Asteptari:Dupa spalare pielea mainilor devine curata si catifelata. Parfum proaspat, delicat.
Ingrediente:Apa, glucozida de cocos , saruri interne ale hidroczizilor derivati N-acilici de cocos de 3-amino-N-(carboximetil)-N,N-dimetil-1-propanaminium, glicerina, guma de xantax, monoester acidului oleic cu glicerol, agent tensioactiv,ulei volatil extras din rizomi uscati de ghimbir, ulei volatil extras prin presare din coaja proaspata de portocale dulci coapte , parfum, acid citric, 3,7-dimetil-2,6-octadienal, limoneta, 3,7-dimetil-1,6-octadien-3-OL, benzonat de sodiu.
Sfaturi si precautii:Se recomanda spalarea frecventa a mainilor, mai ales inainte de masa.

Cod produs: 474
Greutate neta: 500 ml
Greutate bruta: 557.00 grame

Pret client BIO: 19,99 RON

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu