duminică, 4 aprilie 2010

Curmalele

Curmalele

Curmalele sunt fructe gustoase ce se consuma in general uscate. Mancarurile dulci ce contin curmale sunt populare in intreaga lume. In afara de gustul excelent si valoarea lor nutritiva curmalele au numeroase efecte benefice asupra sanatatii.

Curmale sunt laxative naturale, luptand impotriva disconfortului provocat de contipatie. Inainte de consum ele se introduc intr-un vas cu apa calduta pentru a se inmuia.

Curmalele sunt bogate in acid nicotinic ceea ce inseamna ca ajuta la tratarea unor dereglari ale sistemulul digestiv.

Curmalele au o valoare nutritionala ridicata datorita continutului echilibrat de zahar, grasimi, proteine si vitamine. Amestecul de curmale si castraveti este recomandat persoanalor ce doresc castigarea a cateva kilograme in plus.

Curmalele sunt benefice pentru inima. Bolnavii de inima pot consumate dimineata pe stomacul gol curmale ce au fost initial inmuiate peste noapte in apa calduta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu