Patrunjelul si mararul – sursa de vitamina C
Cel mai puternic antioxidant natural, vitamina C este regasita in marar si patrunjel, ingrediente folositebin aproape orice fel de mancare. Doza zilnica recomandata de vitamica C este de 40 mg, iar 100 de grame de marar contin 100 mg de vitamina C, iar aceeasi cantitate de patrunjel contine 200 mg de vitamina C.
Patrunjelul reprezinta un stimulent al rinichilor, ajuta la eliminarea pietrelor la rinichi, ajuta la eliminarea toxinelor din organism, improspateaza respiratia, ajuta la regenerarea ficatului.
Patrunjelul si mararul pot fi preparate si folosite ca: suc de frunze, suc de radacini, pulbere, cataplasma.
Mararul si patrunjelul ajuta la vindecarea in cazul urmatoarelor boli: litiaza renala si biliara, imunitate slabita, anorexie, impotenta, celulita, alcoolism, hepatita virala.
duminică, 4 aprilie 2010
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu